СУДЬЯЛАР КАСБИЙ ФАОЛИЯТИДА ҲУКМ ТАЙИНЛАНИШИНИНГ ПСИХОЛОГИК ЖИҲАТЛАРИ - Нишанов, Санжар (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Объектив, субъектив сабабларга кўра жиноят йўлига кириб қолган шахсларни жиноий жавобгарликка тортиш, уларга судда ҳукм чиқариш ўзига хосликларга эга. Мақолада миллий муҳитда қарийб ўрганилмаган муаммонинг психологик жиҳатлари ёритилган.