OTA-ONA VA FARZANDLAR O‘RTASIDAGI NIZOLARNI HAL ETISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Po’latova, Nazira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada oilada shaxs kamoloti uchun muhim bо‘lgan xulq-atvor, iroda, xarakter va dunyoqarash kabi shaxs sifatlari о‘rganilgan. Oilaviy munosabatlar farzandlarning aqliy, ruhiy kamolotini ta’minlash bilan birga, ota-onalarda о‘ziga xos xususiyatlari shuningdek, oilada boshqaruv va farzand tarbiyasi borasidagi qomusiy olimlar qarashlari atroflicha yoritilgan.