YOSH OILALARNING IJTIMOIY VA PSIXOLOGIK MUAMMOLARI - Fayziyeva, nodira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada yosh oilalarning oilaviy hayotlarini barqarorlashtirishda yosh kelin-kuyovlarning oilaviy hayotga biologik, ijtimoiy, psixologik, iqtisodiy, huquqiy, ma’naviy, axloqiy jihatdan yetukliklari, shaxslararo munosabatlar psixologiyasining oʻziga xos sir-asrorlarini oʻrganganliklari, emotsional hissiy munosabatlarning xususiyatlarini bilishlari muhim ahamiyatga ega. Chunki, oilaning mustahkamligi koʻp jihatdan oila qurayotgan yoshlarning oilaviy hayotga qay darajada tayyor ekanligiga bogʻliqdir.