OLIY TA’LIM SHAROITIDA TALABALAR VA O‘QITUVCHILAR MAS’ULIYATI: BA’ZI MUAMMO VA MUNOZARALAR - Maxmudov, Salimjon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Maqolada oliy ta‘lim sharoitida o‘qituvchilar va talabalar o‘rtasida sodir bo‘ladigan nizolar va ularni oldini olish orqali ta‘lim samaradorligini oshirishga alohida e‘tibor qaratilib, amaliy taklif va tavsiyalar berilgan.