TA’LIMDA PSIXOLOGIK XIZMAT MAZMUNI - Karakulova, Umida (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Mamlakatimiz rahbarining tashabbusi va say-harakatlari bilan qisqa vaqtda maktab psixologining obro‘si ommaviy va nufuzli kasblardan biriga aylanmoqda. Psixolog kasbi –jamiyat ehtiyojlarini qondirishda, yosh avlodning aqliy va ijodiy salohiyatini rо‘yobga chiqarishda ijtimoiy jihatdan ahamiyatga ega bо‘lgan yangi kasbiy faoliyat turlaridan hisoblanadi