BOLA SHAXSINING RIVOJIDA O’YIN TERAPIYASINI QO’LLASH SHART-SHAROITLARI - Ne’matullayeva, Sarvinoz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning rivojlanishidagi jarayonlar va bogʻcha yoshidagi bolalarning umumiy psixodiagnostikasi haqida kerakli maʼlumotlar berib oʻtilgan.