BOSHLANG’ICH SINF O’QITUVCHILARINI UZLUKSIZ KASBIY RIVOJLANISHINI TA’MINLASH ISTIQBOLLARI PSIXOLGIK XUSUSIYATLARI - Ashurova, Shaxnoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’qituvchilarini uzluksiz uzluksiz kasbiy rivojlanishini ta’minlash istiqbollari psixolgik xususiyatlari to’g’risida batafsil ma’lumotlar berilgan.