ЁШЛАРНИ ОИЛАВИЙ ХАЁТГА ТАЙЁРЛАШДА ИБН СИНО ИЛМИЙ МЕРОСИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Po'latova, Nazira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ёшларни маънавий соғлом, баркамол авлод этиб вояга етказиш ва уларнинг илмий дунёқарашларини шакллантириш бугунги кун давримиз талабига айланди. Таълим –тарбия жараёнидаги энг долзарб муаммо миллий қадриятларни, бой тарихий меросларимизни баркамол авлод илмий дунёқарашларига янада чуққурроқ сингдиришдир.