CHET TILI FANLARINI O’QITISHDA O’QUVCHINING INDIVIDUAL PSIXOLOGIK XUSUSIYАTLARINI HISOBGA OLISH USULLARI - Toshpo'latova, Nodira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqola о`quv faoliyatlarini boshqarishning eng muxim xususiyatlaridan biri-bu turli usullarni tadbiq etish, maxsus ravishda o`qitishni joriy qilish, xar xil xususiyatga molik didaktik metodlardan foydalanish usullari to’g’risida mulohazalar yuritilgan.