BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINI TINCHLIKSEVARLIK RUHIDA TARBIYALASHNING PEDAGOGIK AHAMIYATI - Rasulova, Dilrabo (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
O’zbekistonda tinchlikparvarlik eng asosiy va muhim qadriyatlardan hisoblanadi. Olib borilayotgan barcha davlat islohatlari tinchlik uchun kurashishga da’vat etadi. Bu kurash ma’rifiy asosda bo’lishi bilan muhim asosga ega.