ESHITISHIDA NUQSONI BO’LGAN BOLALARNING KOGNITIV FAOLLIGINI RIVOJLANTIRISHDA AXBOROT VA KOMPYUTER TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Yunusov, Mirsaid (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
AKTdan foydalanish multimediyaga eng qulay va jozibali shaklda bolalar bilimining yangi sifatiga, ota-onalarning xabardorligiga, o'qituvchining kasbiy mahoratiga erishishga imkon beradi. Buning uchun yaxshi moddiy-texnik baza va o‘qituvchidan yetarli darajada AKT kompetensiyasi bo‘lishi kerak.