O’ZBEKISTONDA IT SOHASINING LOKOMOTIVI - Аблякимова, Рефиде (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
O’zbekistonda IT sohasining lokomotivi hamda IT parkning faoliyati va yo’nalishlari hamda Respublikamizni barcha viloyatlarida aholining ta’lim olishi uchun barcha sharoitlarga ega yuqori internet tezligi bilan ta’minlangan IT markazlar bunyod etilganligi haqida ma’lumotlar o’rin olgan.