O’QUVCHI SHAXSINI RIVOJLANTIRISHDA VATANPARVARLIK TARBIYASINING DOLZARB MASALALARI. - Roziqov, Zokir (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqolada vatanparvarlik tuyg‘ularining manbalari, ukuvchi shaxsini rivojlantirishda vatanparvarlik va insonparvarlik hislarini shakllantirishning dolzarb masalalari yoritildi.