PEDAGOGIKANING KORREKSION – RIVOJLANTIRUVCHI FAOLIYATI - Baratova, Yulduz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada pedagogik faoliyat, korreksion faoliyat, pedagogik korreksion rivojlantiruvchi faoliyatlar va ularni amaliyotda qo’llash haqida yozilgan bo’lib, Korrektsion pedagogik faoliyat jarayonida yoshlarda jamiyatning shaxsga qo'yadigan axloqiy talablariga muvofiq keladigan xulqiy malaka va odatlari hosil qilinishi haqida to’xtalib o’tilgan.