SAMARALI RAHBARLIKKA XOS XISLATLAR - Axmedova, Shoxida (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada samarali rahbarlikka xos xislatlar mazmun mohiyati o’rin olgan bo’lib, bunda tamoyillar va mezonlar keltirilgan.