MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR NUTQINI O’STIRISHDA VA KORREKSIYALASHDA LOGOPEDIK YONDOSHUVLAR - Normatova, Maftuna (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolda maktabgacha yoshdagi bolalar nutqini o’stirishda va korreksiyalashda logopedik yondoshuv usullari haqida ko'rsatib o'tilgan