ЎСМИРЛАРДА САЛБИЙ ХУЛҚ АТВОРЛАРНИНГ ЮЗАГА КЕЛИШ САБАБЛАРИ ВА УНИ ОЛДИНИ ОЛИШ ИМКОНИЯТЛАРИ - Toshpo'latova, Nodira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ўсмирларга таълим –тарбия беришда ёш хусусиятларини ҳисобга олган ҳолда ёндашиш, ҳар бир шахсга хос бўлган индивидуал психолгик хусусиятлар билан ишлаш хусусида ёритилган.