MAKTABGACHA YOSHDAGI DUDUQLANUVCHI BOLALARNI PSIXOMOTOR RIVOJLANISHGA KOMPLEKS YONDOSHISH XUSUSIYATLARI - Muzaffarova, Xayitgul (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Maqolada bolalar bilan olib boriladigan ishlarning umumiy vazifalari, logopedik mashg’ulotlarning turli ko’rinishlari, nutqni rivojlantirishga doir ko’pgina ish shakllari, didaktik, harakatli, syujetli-rolli va ijodiy o’yinlar, sayohatlar, ertaliklar, konsertlarga tayyorlanish hamda ularda ishtirok etish, mikrofon oldida so’zga chiqish va boshqalarda orqali bolalarda nutqiy aloqa sohasida ijobiy natijaga erishishi haqida ma’lumotlar berilgan.