SHAXS MA’NAVIYATINI SHAKLLANTIRISHNING MOHIYATI - Rasulova, Dilrabo (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada ma’naviyat tushunchasi bugungi davrda amalga oshirilayotgan islohotlarimizning samaradorligi avvalo xalq ma’naviyatining tiklanishi an’analarimizning saqlanishi, bu esa madaniyat va ta’lim rivoji bilan uzviy bog’liq