ШАРҚ МУТАФАККИРЛАРИ АСАРЛАРИДА ИНСОНПАРВАРЛИК ҒОЯЛАРИ - Soibnazarova, Muqaddas (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ушбу мавзуда Инсонпарварлик билан боғлиқ масалалр жамияттараққиётининг барча босқичларида одамзод, халқлар ва миллатларнинг виждони бўлган мутафаккирлар, алломалар, олиму фузалоларнинг фалсафий қарашлари ҳақида.