HISSIY BEQARORLIK VA UNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Sharofitdinov, Abdulla; Soyimnazarov, Navro‘zbek (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada hissiy holatlarni boshqarish, shaxs emotsional olamining psixologik xarakteristikasi sifatida hissiy beqarorlik va uni oldini olishning psixologik usullari yoritib berishga harakat qilingan.