BOSHQARUVCHI SHAXSIDA EMOTSIONAL INTELLEKTNING O’ZIGA XOSLIGI - Sharofitdinov, Abdulla; Soyimnazarov, Navro‘zbek (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada yetakchilik uslubini baholash haqida fikr-mulohazalar keltirilgan bo‘lib, boshqaruvchi shaxsida emotsional intellektning o’ziga xos xususiyatlari va uni tahlil qilishning turli yo'llari va usullari bayon etilgan. Hissiy intellekt har qanday samarali rahbarga kerak bo'lgan qobiliyatlardan biri ekanligini va bu ko'nikmalarni ham individual, ham butun jamoa darajasida o'rganish va mustahkamlash mumkinligini ko'rsatilgan.