KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA DISGRAFIYANI BARTARAF ETISHDA KORREKSION - LOGOPEDIK ISHLAR TIZIMI - Haqberdiyev, Jamoliddin; Hamidova, Mohinur (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarning psixologik xususiyatlari, shaxslararo munosabatlari, ulardagi yozuv kamchililarining kelib chiqish sabablari, korreksion-logopedik ishlar tizimi haqida fikr bildirilgan.