BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING KASBIY O‘ZLIGINI ANGLASHINING PSIXOLOGIK OMILLARI - To‘raxonova, Mohinur (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Milliy tarbiya tizimini takomillashtirish jarayonida oila va uning ahamiyati haqidagi bilimlarni shakillantirish, oila va oilada bola tarbiyasi masalasi, komil inson shaxsini shakllantirishda ta’lim-tarbiya borasidagi barcha imkoniyatlar va qadriyatlardan to‘la foydalanmoq kerak. Milliy tarbiya esa inson shaxsini shakllantirishda milliy meros, an’ana va qadriyatlardan samarali foydalanish, katta imkoniyat beradi.Maqolada ushbular haqida so‘z boradi.