YOSH OILALARNING IJTIMOIY VA PSIXOLOGIK MUOMMOLARI - Munarova, Ra'no (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada oila, nikoh munosabatlari, yosh oila munosabatlarida yuzaga kelayotgan ijtimoiy-psixologik muammolar, ularning kelib chiqish sabablari va masalalari yoritilgan. Asosiy e‘tibor yosh oiladagi muammolarni yechimini topish, ularni har tomonlama qoʻllab-quvvatlash qonunchilikda yosh oilalarga koʻmak berish huquqiy bazasini kengaytirish zarurligiga e`tibor qaratildi.