INNOVATSION TA’LIM MUHITIDA UMUMTA’LIM MAKTABLARI RAHBARLARINING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK VA INNOVASION BOSHQARUVI HAMDA AXBOROT TA’MINOTI - Amonxonova, Yanglishxon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada malaka oshirish jarayonining auditoriyadan tashqari mashg‘ulotlarida maktab rahbarlarining kasbiy kompetentligini takomillashtirishning psixologik-pedagogik shart-sharoitlari uchun zarur bo‘lgan bilim, ko‘nikma va malakalarning egallanishi va ularni amalda yuqori darajada qo‘llay olinishi, noan’anaviy vaziyatlarda yoki kutilmagan hollarda o‘zini qanday tutish, muloqotga kirishish, ta’lim sohasiga psixologlarning ilmiy izlanishlari natijalari borasida so‘z yuritiladi.