AYOLLARDA STRESS KECHISHI - Баратуллаева, Дилноза (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada ayollarda uchraydigan stressli vaziyatlar va ularning ko‘rinishlari hamda stressni bartaraf qilish yo’llari haqida mulohazalar yuritilgan.