ШАХСДА ГЕНДЕР УСТАНОВКАЛАРИНИНГ ЎЗИНИ-ЎЗИ ИДРОК ЕТИШ БИЛАН БОҒЛИҚЛИГИ МУАММОЛАРИ - Sangirova, Nilufar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ушбу мақолада гендер установкалари ва шахсни ўзини-ўзи идрок етиши ўртасидаги боғлиқлик муаммолари ушбу соҳада олиб борилган кенг кўламли тадқиқотлар асосида тушунтириб беришга ҳаракат қилинган.