NOGIRONLIGI BO‘LGAN BOLALARNI IJTIMOIYLASHTIRISHNING INTЕGRATIV MЕXANIZMLARI - Jiyanberdiyev, Merojiddin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada nogironligi bo‘lgan o‘quvchilarni ijtimoiylashtirishning integrativ mehanizmlari haqida fikrlar yuritilgan.