BOLALARNI MAKTAB TA’LIMIGA TAYYORLASHDA IKKINCHI TILNI O’RGATISHNING AHAMIYATI: BOLALARNI MAKTAB TA’LIMIGA TAYYORLASHDA IKKINCHI TILNI O’RGATISHNING AHAMIYATI - Esanboyeva, Muxlisa (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Bugungi kunda xorijiy tilni bilish o’ta muhim ahamiyat kasb etganligi bois chet tili o’qitish tizimini ham isloh etish, dars jarayonlarida zamonaviy pedagogik va axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalangan holda o’qitishning ilg’or usullarini qo’llash ta’limdagi dolzarb masalalardan biriga aylandi.