Олий таълим самарадорлигини оширишда инновацион технологияларнинг ўрни: Олий таълим самарадорлигини оширишда инновацион технологияларнинг ўрни - Saitqosimov, Akbar (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Бугунги миллий юксалиш шароитида ижтимоий жараёнларнинг ўзаги бўлган таълим жамият тараққиётининг муҳим ҳаракатлантирувчи кучи ҳисобланади.