SHARQ MUTAFAKKIRLARINING OILAVIY MUNOSABATLARNI TARKIB TOPTIRISHGA OID QARASHLARI - Norquziyeva, Manzura (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada oila muhiti, oila a’zolarining o`zaro yuksak axloqiy munosabatlarining mazmuni yoritilgan.