MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR RIVOJLANISHIDA MEHNAT TARBIYASINING TUTGAN O`RNI - Norquziyeva, Manzura (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada Maktabgacha yoshdagi bolalar rivojlanishida mehnat tarbiyasining mazmuni. Mehnat har qanday moddiy va manaviy boyliklarning asosiy manbai. Mehnat faolyatini egallash–bu birinchi navbatda mehnat jarayonini uning tarkibiy qismlari bilan birgalikda egallab olishining mazmuni yoritilgan.