MAKTABGA TAYYORLASHDA OTA-ONA VA MTT HAMKORLIGI - Qarshiyeva, Komila (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
O‘zbek oilasining o‘ziga xosligi sharqona odob-axloq, rasm-rusum, urf-odat, milliy qadriyat hamda an’analar, ta’lim-tarbiya, ma’naviy yetuklikka intilish kabilarning barhayotligidadir.