O’qituvchining tarbiy O’qituvchining tarbiya texnologiyalari asosida faoliyat olib borishi. - Majidova, Gulruh (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya: ushbu maqolada o’qituvchining dars davomida turli xil texnologiyalar asosida darsni qiziqarli, maroqli o’tishi va o’quvchilarni dars mobaynida fanga bo’lgan qiziqishini oshirish muhokama qilingan.