BO’LAJAK TARBIYACHILARNI KRIATIV SHAKLLANTIRISHNING NAZARIY ASOSLARI - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Maqolada bo’lajak tarbiyachilarni kriativ shakllantirishning nazariy asoslari, kriativlik iqtidorlilik tarkibiga kiritilgan printsipial jihatdan yangi g’oyalarni qabul qilish va yaratishga tayyorlik bilan tavsiflangan shaxsning kriativ qobiliyatlari xaqida so’z yuritilgan.