KICHIK YOSHDAGI BOLALARGA INGLIZ TILINI O’RGATISH USULLARI - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim muassasida maktabgacha yoshdagi bolalar uchun ingliz tilini kitoblar o’qish va hikoya qilish orqali tilga bo’lgan qiziqishini uyg’otish haqida bir qancha fikrlar keltirib o’tilgan.