MOSLASHUVCHAN SINF ATMOSFERASINI YARATISH - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Maktabgacha ta’limni rivojlantirish,bolalarni turli soxalarga qiziqishlarini oshirish.Bolalarga ingiliz tilini o’yinlar orqali qiziqarli tarzda o’rgatish to’g’risidagi fikr va muloxazalar keltirib o’tilgan