STEAM TA’LIM TIZIMI : STEAM TA’LIM TIZIMI - G’aniyeva, Hayriniso; Baratova , Madina; Azdamova, Madina (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada STEAM ta’lim tizimi nima va uning vazifalari, samaradorligi, qanday ta’lim sohalarida qo’llash mumkinligi haqida ma’lumot beriladi. Davomida esa tizimning maktabgacha ta’lim tashkilotlarida qo’llanilishi haqida qisqacha tushunchalar berilgan.