SPORT TAShKILOTLARIDA RAHBARLIK VA BOShQARISh - Temurov , Javoxir (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2025)
Ushbu maqolada, hozirda sport tashkilotlarida rahbarlik qilishda nima larga e’tibor qaratishlari, zamonaviy rahbarlar qanday bo‘lishi, sport tashkilotlarini samarali boshqarishda rahbarlikning ahamiyati haqida yoritib berilgan