MUSIQA SAN’ATI TALABA SHAXSINING BADIIY-ESTETIK VA MA’NAVIY KAMOLOTINI SHAKLLANTIRISH OMILI: MUSIQA SAN’ATI TALABA SHAXSINING BADIIY-ESTETIK VA MA’NAVIY KAMOLOTINI SHAKLLANTIRISH OMILI - Muminova, Moxina (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
MUSIQA SAN’ATI TALABA SHAXSINING BADIIY-ESTETIK VA MA’NAVIY KAMOLOTINI SHAKLLANTIRISH OMILI