РАЗВИТИЕ ГУМАНИЗАЦИИ В ДОШКОЛЬНОМ ОБРАЗОВАНИИ - Яхшиева, Зухра (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Maqolada innovatsion jarayonlar orqali shaxsga yo'l-yo'riq ko'rsatilishi mumkin bo'lgan usullar, individual ravishda individual va jismoniy holatini olgan bola ijtimoiylashuvi va rivojlanishining amalga oshirilishi. , bu ularga ijodiy fikrlash va lari bilan ishlov berishda ishlaydi.