MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MUSIQA MASHG‘ULOTLARINING AHAMIYATI - Berkinova, Charos (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada o‘sib kelayotgan yosh avlodni har tomonlama mukammal inson qilib tarbiyalashda, estetik tarbiya berishda musiqa mashg‘ulotlarining ahamiyatining maqsad va vazifalari yoritilgan