TARBIYACHINING MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA TA’LIMTARBIYAVIY ISHLARNI TASHKIL ETISHDAGI O’RNI - Toshtemirova, Dilnura (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada tarbiyachining maktabgacha ta`lim tashkilotida ta`lim tarbiyaviy ishlarini tashkil etishdagi o`rni haqida fikr yuritilgan.