MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI SON-SANOQQA O’RGATISHDA MULTIMEDIA VOSITALARIDAN FOYDALANISH. - Hamrayeva, Aziza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni son-sanoqqa o’rgatishda multimedia vositalaridan foydalanish haqida fikr yuritilgan.