TURLI TILLARDA SO’Z TURKUMLARIGA TASNIFLASH TAMOYILLARI - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada turli tillarda so’z turkumlariga tasniflash tamoyillari, ularning tarkibi, turkumlarga ajratish va inson nutqida yuz beradigan leksik, morfologik muammolarni bartaraf etish samaradorligi haqida bayon etilgan.