ZAMONAVIY INOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANIB CHET TILIDA O‘QITISH: ZAMONAVIY INOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANIB CHET TILIDA O‘QITISH - G'aniyeva, Hayriniso; SHAHRIZODA , BEGIMQULOVA (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
O'zbekiston Respublikasida O'zbekiston Respublikasida uzluksiz ta'limning chet tillariga berilgan katta ahamiyati va ularni o'zlashtirishda inovatsion texnologiyalardan yoritilgan.Maktabgacha va jarayon'ich ta'lim yoshidagi bolalarga ingliz tilini o'rganishda innovatsion texnologiyalar va intelektual o'yinlar interfaol metodlardan naod.