MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI AXLOQIY TARBIYALASHDA OILAVIY MAROSIMLARNING O'RNI : MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI AXLOQIY TARBIYALASHDA OILAVIY MAROSIMLARNING O'RNI - Jamila, Atamurodova (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni axloqiy tarbiyalashda oilaviy marosimlarning o’rni va ahamiyati haqida fikrlar bildirilgan.