KURASHDA TEZKOR - KUCH TAYYORGARLIGINI TASHKIL QILISH - қувондиқов, акмал (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Annotatsiya: Maqolada bellashuvlarni olib borish sur’atini oshirish zarurati mutlaq va portlovchan kuchni namoyon qilishni taqozo etishi, kurashchilar bellashuv boshidan yuqori darajadagi tayyorlanganlikni namoyon qilishi kerakligi va buning uchun ular, ayniqsa, tezkor-kuch tayyorgarligi darajasida bellashuvni namoyon qilishlari yanada maqsadliroq bo‘lishi yoritib berilgan.