БОЛАЛАРНИ ОИЛАДА СОҒЛОМ ТУРМУШ ТАРЗИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ УСУЛЛАРИ. - xasanov, anvar (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Ушбу мақолада болаларни оилада соғлом турмуш тарзини шакллантириш усуллари ёритилиб берилган.